Alles Kids Sliedrecht    
    Home     •     Wat, wie, waarom     •     Sponsoren     •     Aanvraag     •     ANBI     •     Contact    
   


Aanvraag voor ouders en organisaties

Voor ouder(s)/verzorger(s)
Ouder(s) of verzorger(s) van kinderen (t/m 15 jaar) uit Sliedrecht kunnen bij ons een aanvraag doen voor ondersteuning bij een verjaardag. Dat gaat in alle vertrouwelijkheid. Wij keren vergoedingen voor een verjaardag of verjaardagsfeestje in waardebonnen uit. Met deze waardebon kunt u bij onze sponsoren uw pakket verzilveren. Zo ziet niemand, en zeker ook uw kind niet, dat deze verjaardag door ons mede mogelijk is gemaakt. Voor tieners kunt u terecht bij Bronbad De Lockhorst voor een keer vrij zwemmen of disco zwemmen met traktatie na afloop. Vul hier online het aanvraagformulier in .

Voor organisaties
Organisaties die voor deze doelgroep rond verjaardagen en/of feestdagen zelf iets extra’s willen doen, kunnen ook bij ons een aanvraag indienen voor extra ondersteuning. Aanvragen kunnen alleen worden ingediend via onderstaand en volledig ingevuld aanvraagformulier. Tevens dienen de gevraagde stukken te zijn bijgevoegd bij de aanvraag. Hier vindt u het aanvraagformulier voor organisaties.

Om als organisatie in aanmerking te komen voor een bijdrage hanteren we de volgende criteria:

1) Stichting Alles Kids Sliedrecht ondersteunt alleen organisaties die aantoonbaar in Sliedrecht gevestigd of daar voor onze doelgroep werkzaam zijn.

2) De aanvragen dienen direct op kinderen en/of tieners gericht te zijn, op het verminderen van armoede bij kinderen en/of tieners, of het verzachten van de gevolgen van armoede.

3) Aanvragen dienen zo concreet mogelijk te zijn met een volledige onderbouwing d.m.v. bijvoorbeeld offertes.

4) Aanvragen bedragen minimaal €250 en maximaal €2.000. We gaan er vanuit dat de aanvragende organisaties zelf ook aantoonbaar middelen beschikbaar stelt of bereid om ook andere partijen te interesseren.

5) Aanvragen moeten naast ingevuld aanvraagformulier voorzien zijn van:
• Recente jaarstukken inclusief financieel jaarverslag
• Uittreksel KVK
• Statuten van de organisatie

6) Toekenningen of aanvragen kunnen niet achteraf worden gedaan.

7) Er worden geen structurele bijdrages geleverd voor exploitatie van een organisatie, of het aanvullen van tekorten.

8) Mocht de toekenning op welke wijze dan ook niet gebruikt zijn voor datgene waarvoor het is aangevraagd, dient de bijdrage te worden teruggestort. Stichting Alles Kids Sliedrecht heeft dan het recht de toekenning terug te vorderen, eventuele kosten worden op de ontvangende organisatie verhaald.

9) Stichting Alles Kids Sliedrecht ondersteunt alleen directe en concrete hulp. Geen wetenschappelijk onderzoek, symposia en congressen, beleidsplannen, boeken, documentaires etc.

10) Voor de aanvragen gelden de volgende indien- en reactietermijnen:
Voor 1 april ingediend: toekenning of afwijzing uiterlijk voor 30 juni
Voor 1 juli ingediend: toekenning of afwijzing uiterlijk voor 30 september
Voor 1 oktober ingediend: toekenning of afwijzing uiterlijk voor 31 december
Voor 1 januari ingediend: toekenning of afwijzing uiterlijk voor 31 maart


   
    Website mogelijk gemaakt door: Devaca - Creative Support